Archeon Travel

Noordpool

Omschrijving

Welke gepassioneerde reiziger droomt er niet van om buiten de gewone paden te reizen, om het gevoel te krijgen écht op ontdekking te gaan in onbetreden gebieden…

 

Buiten misschien de uithoeken van de Sahara of de diepe Amazone, zijn er geen andere streken op aarde minder bezocht dan de Arctische gebieden. Het maakt niet uit hoe ver u reeds gereisd heeft; een cruise naar Antarctica of Spitsbergen, zal zelfs de meest doorwinterde reiziger en cruise enthousiast versteld doen staan.

Als bij ons hartje winter aanbreekt, is het feest in Antarctica! De zomer is er volop aan de gang en het dierenrijk wacht u op: duizenden pinguins (in alle geuren en kleuren), albatrossen, zeeleeuwen en orka’s entertainen u dag in dag uit in een immens wit decor.

 

Aan boord van een ijsbreker (speciaal omgebouwd tot volwaardig expeditieschip) gaat een nieuwe wereld voor u open: de meest intense kleuren van ijs en water, de adembenemende dierenwereld en de hoogst uitzonderlijke flora. Met onvoorwaardelijke inzet voor exclusiviteit en hier en daar een vleugje luxe, werkt Amazing Journeys samen met de beste rederijen en partners en doet ze er alles aan haar ervaringen met u te delen, u te inspireren en u een onvergetelijke one-of-a-kind vakantie te bezorgen

Krijgt u zin om de Arctische gebieden te ontdekken? Contacteer ons en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw cruise en alle handige praktische weetjes !