Archeon Travel

Zuid-Afrika – Safari & Victoria Falls

Deze 6 daagse Incentive reis (4 dagen ter plaatse) combineert de indrukwekkende Victoria Falls in Zimbabwe, met een onvergetelijke safari in Botswana.

Programma

Dag 1: Brussel – Londen – Johannesburg 

Vlucht naar Johannesburg, gelegen in het noorden van Zuid-Afrika.

Dag 2: Johannesburg – Victoria Falls  (L,D)

Meet & Greet op de luchthaven van Johannesburg, waarna u doorvliegt naar Zimbabwe. U gaat naar Victoria Falls Safari Lodge voor de check in. Aansluitend vertrekt u op een onvergetelijke tour (1,5 uur) naar de indrukwekkende Victoria Falls. Dit enorme watergordijn vormt de breedste waterval van Afrika (bijna 2 km breed en 100 m hoog). De watervallen zijn gelegen in de Zambezi rivier op de grens tussen Zambia en Zimbabwe. Na deze leerrijke tour maakt u een korte tussenstop bij een winkel van lokale kunst en handwerk. U keert terug naar uw hotel waar u even de tijd heeft zich te ontspannen.

In de vooravond gaat u op ‘Sundowner Cruise’. In alle rust verkent u de omliggende eilanden en waterwegen, terwijl u de horizon afspeurt naar olifanten, nijlpaarden, prachtige vogelsoorten zoals de heilige ibis, …  Avondmaal in vorm van een “Boma-dinner” aan het kampvuur van de lodge. Overnachting in Victoria Falls Safari Lodge.

 

Dag 3: Victoria Falls – Chobe National Park  (B,L,D)

Vandaag gaat het echte safari-avontuur van start. U gaat per transfer naar Chobe National Park, een prachtig natuurgebied in het noordoosten van Botswana. U vertrekt op safari op zoek naar de ‘Big Five’: olifant, leeuw, luipaard, buffel en neushoorn. Na het avondmaal in uw lodge geniet u van een vrije avond. Zo heeft u rustig de tijd om de ervaringen van vandaag na te bespreken. Overnachting in Chobe Game Lodge.

 

Dag 4: Chobe National Park  (B,L,D)

Wakker worden met het geluid van de ongerepte natuur! U bevindt zich nog steeds in Botswana, waar u olifanten, krokodillen, nijlpaarden, zebra’s, leeuwen, giraffen, hyena en tal van andere dieren thuis zijn! Er staan 2 activiteiten op het programma (voor- en namiddag) terwijl u voor de warme middagzon schuilt in de koelte van uw luxueuze lodge. U geniet van een safari in open 4×4 of per boot, alsook van een begeleide wandelingen in Lesoma Valley en Kasuma Pan. Overnachting in Chobe Game Lodge.

 

Dag 5: Chobe National Park – Victoria Falls – Johannesburg vertrek  (B,L)

Na een heerlijk ontbijt vertrekt u per transfer naar Victoria Falls Airport (Zimbabwe), waar u aansluitend de vlucht neemt naar Johannesburg (ca. 13u30). Vanuit Johannesburg vertrekt u naar Brussel.

Dag 6: Aankomst Brussel 

U komt aan in Zaventem.  Dit is het einde van uw fantastische Afrika Incentive. Zowel de Victoria Falls in Zimbabwe als de safari in Botswana blijven u ongetwijfeld een leven lang bij!

Prijs

Op aanvraag.