Archeon Travel

Spanje – Ronda

Ronda is gelegen in Zuid-Spanje, in de prachtige streek van Andalucia. In de maand mei kan de zon er al behoorlijk schijnen (gemiddeld 21°C), en bovendien verliest u niet veel tijd aangezien Ronda gelegen is op 100km van de luchthaven van Malaga.

Omschrijving

Begeleide incentive reis
3 dagen (2 nachten)

Programma

Dag 1: Brussel – Malaga – Ronda              (L,D)
‘s Ochtends vroeg vliegt u van Brussel Zaventem naar Malaga aan de Spaanse Costa del Sol. Na de Meet & Greet op de luchthaven, brengt uw transfer u naar Ronda (ca. 1u30 rijden). Deze rit voert u van de Mediterraanse kust langs tropische landschappen en bergachtige dorpjes naar het betoverende Ronda. U wordt naar het restaurant Don Benito gebracht, waar u rustig kan genieten van de heerlijke Zuid-Spaanse keuken. Na de lunch gaat u naar Hotel Reina Victoria, waar u voor 2 nachten incheckt. U heeft wat vrije tijd in het hotel.

 

In de vooravond, wordt iedereen verwacht aan de receptie van het hotel, en zal u samen Ronda verkennen tijdens een culturele bezoek aan de stad. Ronda is een prachtige stad die zijn rijke geschiedenis uitstraalt dankzij bouwwerken als de indrukwekkende Puente Nuevo (brug over een 120m diepe kloof) en de Plaza de Torros (één van Spanje’s oudste stierengevechtenarena’s). Na het begeleide bezoek aan de stad kan u zelf wat vrij rondlopen om van de terrasjes te genieten, of de sfeer in de stad op te snuiven. Om 20u vertrekt u samen naar Mirador de la Espinela Restaurant, waar het avondmaal geserveerd wordt. Na deze culinaire verwennerij wordt u naar het hotel gebracht voor de overnachting.

 

Dag 2: Ronda                                             (B,L,D)
Na het ontbijt wordt er om 9u afgesproken in de receptie van het hotel. De groep wordt in 2 gedeeld: de eerste groep zal deze voormiddag op Flamenco Excursie gaan, terwijl de tweede groep op Dynamische Zoektocht door Ronda vertrekt (morgen worden de activiteiten omgedraaid, zodat elke groep beide activiteiten kan doen).

Groep 1: Flamenco Excursie
Vandaag leert u Spanje op een leuke, interactieve wijze kennen tijdens verschillende ludieke workshops. U wordt in kleinere groepjes opgedeeld, die verschillende activiteiten en workshops afwerken en zo kennis maken met schilderen, dansen, percussie, wijnproeven, …

Groep 2: Dynamische Zoektocht door Ronda
Met behulp van een I-Pad en stratenplan, wordt u door Ronda gestuurd langs de leukste plekjes en bezienswaardigheden! U wordt in kleinere groepjes opgedeeld, en krijgt een mysterie voorgeschoteld dat u samen dient op te lossen. Gewapend met een stratenplan en 1 I-Pad per team, is het aan u om zoveel mogelijk tips te verzamelen en zo het mysterie op te lossen. Een fantastische manier om Ronda te verkennen!
Na de activiteit van de voormiddag, worden de 2 groepen weer samen gebracht. De naam van de stad Ronda is voor eeuwig verbonden met de eeuwenoude traditie van het stierenvechten. Vandaag maakt u kennis met deze typische cultuur tijdens een bezoek aan het befaamde Reservatauro, een uitgebreid natuurpark waar stieren gekweekt worden, alsook volbloed paarden. Hier komen geschiedenis, agricultuur en toerisme samen in een inspirerend project. Laat u betoveren door de dieren, de prachtige natuur en de rust die deze plek uitstraalt. Na het bezoek geniet u van de “Campero Lunch” in Reservatauro, waarna u kan genieten van een vrije namiddag in het hotel of in Ronda stad. Afspraak om 19u, waarna u allen op “tapas-tour” vertrekt door Ronda. U geniet van verschillende tapas in verschillende bars en restaurants, en snuift zo de sfeer op van het avondleven in Ronda. U wordt terug naar uw hotel gebracht voor de overnachting.

 
Dag 3: Ronda – Malaga – Brussel              (B,L)
Na het ontbijt checkt u uit en wordt iedereen om 09u30 aan de receptie van het hotel verwacht. In de voormiddag wordt u weer opgedeeld in 2 groepen, en zal groep 1 de Dynamische Zoektocht door Ronda afwerken terwijl groep 2 kan genieten van de Flamenco Excursie. Iedereen komt weer samen in Hotel Reina Victoria, waar u kan genieten van de lunch. De bagage wordt op de bus geladen en u vertrekt naar de luchthaven van Malaga voor uw terugvlucht naar Brussel. Einde van uw Incentive Reis Ronda.

Prijs

Op aanvraag