Archeon Travel

Spanje – Ibiza

Ibiza is weer helemaal terug van weggeweest! Het eiland combineert mooie natuur met de beste feest clubs ter wereld. Onze Incentive reis combineert een leuke Scooter Tour om het eiland te verkennen, met een bijzondere party in de trendy avondclub PACHA om uw reis af te sluiten in de grootste en bekendste openlucht discotheek van Ibiza!

Omschrijving

Incentive reis

2 dagen/1 nacht

Hotel selectie

Hotel Torre Del Mar ****

Dit viersterrenhotel biedt een exclusieve combinatie van fantastische faciliteiten met een super gunstige locatie op het eiland. Het hotel is gelegen aan het strand van Playa d’en Bossa, op wandelafstand van de trendy beach clubs van Ibiza. Uw hotel beschikt over een buitenzwembad met panoramisch uitzicht over het water, gym, spa, tennisvelden, … Kortom de ultieme plek om te verblijven!

 

Programma

Dag 1: Charleroi – Ibiza 
‘s Ochtends vroeg vliegt u van Charleroi naar Ibiza, dat behoort tot de eilandengroep Balearen (Spanje). De transfer brengt u naar uw hotel aan de water front, waar u voor 1 nacht incheckt in het viersterrenhotel Ibiza Corso Hotel & Spa. U checkt in (opgelet: kamers pas beschikbaar vanaf 14u) en geniet van 1u vrije tijd. De transfer bus brengt u naar het uitstekende restaurant Sa Caleta, met mooie ligging aan zee. Hier geniet u van een Paella Menu (inclusief hapjes, paella, desert en dranken). Na de maaltijd voorzien we een rustmoment, waar u zich kan ontspannen aan het mooi strand naast het restaurant (tip: neem uw badhanddoek mee!).

De transfer bus brengt u terug naar uw hotel, waar u zich kan opfrissen alvorens de namiddag activiteit. U gaat te voet naar de baai van Talamanca, op 10min wandelen van het hotel. Daar vindt de Stand Up Paddle (SUP) activiteit plaats. Deze ludieke sport is de snelst groeiende watersport ter wereld: de veelzijdigheid maakt deze watersport toegankelijk voor ieder niveau en iedere leeftijdsgroep. Plezier verzekerd! Diegenen die zich liever niet nat maken, kunnen genieten van een begeleide wandeling doorheen Dalt Vila, het oude stadscentrum van Ibiza, onder begeleiding van een Engelstalige gids. Rond 17u eindigen de activiteiten, en keert u te voet terug naar uw hotel, waar u zich kan ontspannen aan het zwembad of op eigen houtje kan gaan stappen/shoppen in Ibiza (opmerking: de winkels openen vanaf 17u).

Rond 21u spreken we af in de lobby van het hotel, en vertrekt u te voet (15 min wandelen) naar de befaamde Pacha Club waar u geniet van een driegangendiner in het gelijknamige restaurant (wijn, soft drinks en koffie inbegrepen). Aansluitend kan u genieten van een heuse Ibiza Party in Pacha Club (ingang inbegrepen, dranken ter plaatse te betalen), waar ’s werelds beroemdste deejays komen draaien! U keert te voet terug naar uw hotel voor de overnachting.

 

Dag 2: Ibiza – Charleroi
Na het ontbijt kan u genieten van een vrije voormiddag om uit te rusten aan het zwembad van uw hotel, of om Ibiza op eigen houtje te verkennen. Vrije lunch (niet inbegrepen). Rond 13u00 brengt de transfer u naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Charleroi.

Prijs

Op aanvraag