Archeon Travel

Marokko

Omschrijving

Incentive-reis Marrakech (Marokko)
5 dagen (4 nachten)

Programma

Dag 1: Brussel – Marrakech (D)

U vliegt van Brussel naar Marrakech (Marokko). Uw transfer brengt u naar het hotel Club Med La Palmeraie. Het Clubdorp is gevestigd in een prachtige palmentuin en biedt alle mooie aspecten van het leven in de medina in combinatie met een verfijnde keuken en hartelijke gastvrijheid. Dankzij de bouw volgens Marokkaanse ambachtelijke technieken en kleurrijke mozaïeken is het een aangename thuisbasis waar u tot rust komt. U wordt een welkomstdrankje aangeboden terwijl u incheckt in dit prachtige hotel. De rest van de namiddag kan u rustig genieten en het hotel leren kennen. ’s Avonds geniet u van een heerlijk diner in buffetvorm. Overnachting in Club Med La Palmeraie.

 

Dag 2: Marrakech (B,L,D)

Vandaag gaat u op verkenning naar Ouarzazate en het dorp Aït Benhaddou. U reist door de indrukwekkende bergketen van de Hoge Atlas via de Tichkapas, de hoogste bergweg van Marokko. Onderweg maakt u enkele tussenstops om te genieten van het prachtige uitzicht.

Bezoek aan de vestingstad (ksar) Aït Benhaddou. Deze voormalige karavanserai (soort overnachtingsplek voor karavanen die de woestijn introkken) staat op de wereldefgoedlijst van de Unesco. Na de Marokkaanse lunch bezoekt u de kasbe Taourirt, woonplaats van de machtige familie El Glaoui in de eerste helft van de 20e eeuw. Tijdens het avondmaal geniet u in stijl van de creatieve en gastronomische gerechten die in de Club Med voor u worden klaargemaakt. Overnachting in Club Med La Palmeraie.

 

Dag 3: Marrakech (B,L,D)

Marokko is een betoverende oosterse bestemming met Marrakech als parel in de kroon. In de voormiddag bezoekt u deze levendige stad in Zuid-Marokko, op de grens van de Sahara en de Hoge Atlas. Per koets gaat u langs de belangrijkste monumenten van de stad: de mausolea van de Sa’adische heersers, het Dar Si Saïdmuseum en het el-Beidapaleis. In de Majorelle Tuin (door de Unesco tot werelderfgoed verklaard), ontdekt u de geschiedenis die aan deze prachtige tuin vast hangt en kan u genieten van de absolute rust die er heerst. Tot slot kan u heerlijk shoppen in de ‘soeks’, waar kooplui van een zelfde vak hun waren uitstallen. U keert terug naar uw hotel voor een uitgebreide lunch. Daarna kan u vrij genieten van de faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Rust uit aan het zwembad onder de zon of neem deel aan één van de vele sportactiviteiten (tennis, golf, paardrijden, mountainbike, volleybal, …). Laat u verwennen in het Schoonheidscentrum met Moorse stijlelementen: ontspanning in het stoombad, peeling, modderpakking, traditionele Oosterse Massage… Avondmaal en overnachting in Club Med La Palmeraie.

 

Dag 4: Marrakech (B,L,D)

Vandaag staat er een avontuurlijke dag op het programma! U maakt een onvergetelijke tocht door de Hoge Atlas per 4×4. U ontmoet de berberbevolking tijdens een kopje muntthee en een lunch met lokale gerechten. Avondmaal en overnachting in Club Med La Palmeraie.

 

Dag 5: Marrakech – Brussel (B)

Na een heerlijk ontbijt brengt uw transfer u terug naar de luchthaven van Marrakech voor uw terugvlucht naar Brussel.

Prijs

Op aanvraag