Archeon Travel

Italië – Vespa tour Toscane

Een 4 daagse tour per Vespa in één van de bekendste streken van Italië. In deze streek en tijdens deze reis staan kunst, gastronomie, cultuur en bovenal “L’Art de Vivre” centraal.

 

Hotelselectie

Hotel Relais Cappuccina**** in San Gimignano. Verborgen in de rustige groene heuvels van Toscane, vormt de Relais Cappuccina een comfortabele rustplek en ideale uitvalsbasis voor bezoeken in de omgeving. De villa in Art Nouveau stijl werd in het begin van de 20e eeuw gebouwd door een lokale edelman. Na enkele uitbreidingen en nauwkeurige renovatiewerken wordt het hotel vandaag gekenmerkt door een harmonieuze mix van oud en nieuw.

 

Programma

Dag 1: Brussel – Firenze 

Vlucht naar Firenze. U wordt opgewacht in de luchthaven, waarna uw transfer u naar Firenze brengt voor een heerlijke lunch in het restaurant Giubbi Rosse. Tijdens een citywandeling verkent u het bruisende Firenze, onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Transfer naar het hotel in San Gimignano. Inchecken in het hotel La Cappuccina 4* waarna u even de tijd heeft voor ontspanning. Om 20u30 wordt u verwacht op het terras van het hotel voor het aperitief gevolgd door een diner op het terras met zicht op de torens van San Gimignano. Overnachting in het hotel La Cappuccina.

 

Dag 2: Montagnola Tour 

Na het ontbijt vertrekt u per Vespa voor de Montagnola Tour. Bezoek aan Monteriggioni met een koffiestop en nadien rijdt u verder richting Siena. Begeleid bezoek aan de stad met een gids. Lunch is voorzien in Siena. Na de lunch zet u de tocht verder en in de namiddag maakt u een ‘Martini’ stop. Rond 18u bent u terug in uw hotel, waar u zich kan ontspannen en opfrissen voor het diner. Omstreeks 20u vertrek naar Montagnola voor het diner. Overnachting in hotel La Cappuccina.

 

Dag 3: Chianti Tour 

Na het ontbijt vertrek per Vespa voor de Chianti tour. U zal onderweg een stop maken voor een wijndegustatie. U zal er lunchen bij Dario ‘de zingende beenhouwer’ en na de lunch zet u de tocht verder naar Greve de Chianti. Hier geniet u van een korte ‘gelato’ stop op de markt. In de late namiddag terugreis naar het hotel waar u nog even kan relaxen en genieten. Daarna vertrekt u naar San Gimignano voor een begeleid bezoek met als afsluiter een diner in het uitstekende restaurant Il Trovatore. Overnachting in hotel La Cappuccina.

 

Dag 4: Firenze – Brussel 

Na het ontbijt check out. U vertrekt per bus naar een olijfolieboerderij in de buurt van Firenze. Picknick lunch op de boerderij en daarna wat vrije tijd voor het vertrek naar de luchthaven. Terugreis naar Brussel.

 

Prijs

Op aanvraag