Archeon Travel

India – Rajasthan

De betoverende Golden Triangle

Omschrijving

Begeleide INCENTIVE India 7 dagen (5 nachten ter plaatse + 1 nacht in het vliegtuig)

 

Geselecteerde hotels

Delhi: Trident Gurgaon ****+

 

Jaipur: Trident Jaipur ****+

 

Agra: Trident Agra ****

 

of upgrade THE OBEROI AMARVILAS *****

 

Programma

Dag 1 : BRUSSEL – DELHI

Vertrek vanuit Brussel per lijnvlucht naar Delhi. Aankomst in de late avond en verwelkoming door onze tourmanager met bloemenslingers en Tikka, dit alles met lokale traditionele muziekband! Transfer naar het Trident Gurgaon hotel waar een welkomstdrankje ons opwacht. overnachting.

Dag 2 : DELHI

Na het ontbijt, in de tuinen van het hotel zullen we een korte privé Puja ceremonie bijwonen, een traditionele Hindoe priester zal ons de zegen geven voor een wonderlijke India reis. Nadien vertrek voor de city tour van Delhi. We beginnen met een bezoek aan het Oude Delhi: per riksja rijden we door de nauwe steegjes, Oud Delhi oogt rommelig met zijn nauwe straatjes, marktjes en gekrioel van mensen, riksja’s, fietsen, auto’s en paardenkarren, een unieke ervaring, de tocht eindigt bij de Jama Masjid (de grote moskee), de grootste van India waar men met 25000 gelovigen samen kunnen bidden.

Nadien rijden we langs de India Gate, het parlement en het presidentieel paleis. Lunch in de Lodhi Garden. Verder bezoek aan het mausoleum van de Mogol Keizer Humayun, gebouwd in 1565 in een Perzische en Indische stijl in zeer mooie tuinen. Later bezoek aan de Qutub Minar, een 73 meter hoge minaret van de overwinning. Terugkeer naar het hotel, Terugkeer naar het Oberoi hotel. Speciaal ‘Candlelight diner’ aan het zwembad van het hotel en overnachting.

 

Dag 3 : DELHI – JAIPUR

Na het ontbijt, vertrek naar Jaipur, de hoofdstad van de staat Rajasthan. De stad werd gesticht in de 18de eeuw door de Maharadja Jai Singh II die de oude hoofdstad van Amber naar het huidige Jaipur verhuisde. Omwille de roze kleur van de gebouwen en de indrukwekkende poorten wordt Jaipur ook de Roze stad genoemd, deze roze kleur werd in 1883 aangebracht ter gelegenheid van het bezoek van Prins Albert als welkom kleur. Jaipur is ook de olifanten stad bij uitstek en vooraleer we Jaipur aankomen gaan we bij Dera Amer halte houden, we krijgen een traditionele ontvangst, aansluitend op een heerlijke lunch. Nadien gaan we op de rug van een olifant een tochtje maken in de bosachtige vallei, eens aangekomen bij het dorp worden wij verwelkomd door de dorpelingen. Wandeling doorheen het dorp en bezoek aan de plaatselijke schooltje. Nadien hebben wij de kans om de olifanten te voeden, ze beschilderen en baden, een unieke belevenis. We eindigen de namiddag met een olifanten polo match, we kunnen ook deelnemen. Verder naar Jaipur, verwelkoming in Trident Hotel. De rest van de late namiddag is vrij. ’s Avonds vertrek naar Shapurah House, een typische restaurant voor een traditioneel Rajastaans diner met dansen, muziek en poppenkast. De avond wordt beëindigd met een grote vuurwerk. Terugkeer naar het hotel voor overnachting.

 

Dag 4  :           JAIPUR

Vroeg in de ochtend, vertrek voor een unieke ballonvaart, waar men een spectaculaire uitzicht hebben over de roze stad bij zonsopkomst, we genieten van het uitzicht over de steden, dorpen, paleizen en forten in de omgeving. Terugkeer naar het hotel voor het ontbijt. Nadien vertrek naar het paleis van Amber, per 4*4 jeep bereiken we dit fantastische fort, bezoek aan een mengeling van verschillende architecturale stijlen en een labyrint aan koeren, zalen en tuinen. Na de lunch in het 1135AD Restaurant, bezoek aan de roze stad Jaipur, met onder ander, de cenotafen van de Koninklijke. verder bezoek aan de City Palace, de Koninklijke residentie, de Jantar Mantar (het observatorium) en een fotostop aan de Hawa Mahal (het Paleis der Winden). Begeleide wandeling op de kruidenmarkt, waar men een deskundige uitleg zal krijgen over de verschillende Indische kruiden. Vrije tijd om te slenteren in deze kleurrijke stad. Deze avond heeft als thema de “ Maharadja Grand Gala Dinner “, de dames zullen aangekleed worden met een sierlijke sari, de heren met een Kurta en een traditionele tulband, traditionele verwelkoming in de prachtige tuinen van het Samode Palace. Men zal genieten van een spetterende show met kamelen die door een regen van rozenblaadjes lopen, traditionele muziek en dansen, een fantastische buffet en spetterende vuurwerk. Terugkeer naar het hotel voor overnachting.

 

Dag 5  :           JAIPUR – AGRA

Deze ochtend, deelname met een yoga leraar aan een Mind, Body en Soul yoga-sessie. Na het ontbijt vertrek naar Agra. Onderweg bezoek aan de Abha Neri Step Well, In het oosten van de Indiase deelstaat Rajasthan ligt in het dorp Abha Neri één van de meest vergeten monumenten van India: Chand Baori. Chand Baori is de grootste en één van de diepste trapputten in de wereld. Verder bezoek aan Fathepur Sikri, de spookstad gebouwd in de 16eeeuw door keizer Akbar, en de moskee. Verder naar Agra en verwelkoming in het Trident hotel (of The Oberoi Amarvilas). Na de lunch in het hotel vertrekken we met een Baggi, een versierde koets getrokken door paarden naar de ingang van de Taj en bezoek aan één van de 7 wereldwonderen: de Taj Mahal, gebouwd in 1653 door keizer Sjah Jahan, ter nagedachtenis van zijn echtgenote Mumtaz Mahal. Zonsondergang op de Taj Mahal. In de mooie aangelegde tuinen van de Taj Khema, genieten we van een aperitief en snacks met de Taj Mahal als achtergrond. Terugkeer naar het hotel, waar het avondmaal geserveerd wordt.

 

Dag 6 : AGRA – DELHI

In de vroege ochtend, vertrek met versierde Auto Riksja’s voor een tweede bezoek aan de Taj Mahal, maar ditmaal met een prachtige zonsopgang. Nadien terug naar het hotel voor het ontbijt. Vrije voormiddag. Na de lunch in het hotel, bezoek aan het Rode Fort van Agra, gelegen aan de oevers van de Yamuna rivier en ontworpen in 1565 door Keizer Akbar. Daarna vertrek naar Gurgaon, aankomst en verwelkoming in het hotel Trident Gurgaon waar men de gelegenheid heeft zich te verfrissen, aansluitend ontdekking van de magische wereld van Bollywood door een bezoek aan de ‘Kingdom of Dreams’ voorstelling, een spectaculaire Bollywood dans show met speciale effecten. Avondmaal tijdens de pauze. Na de show, laat transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Brussel.

 

Dag 7 : BRUSSEL

Aankomst in Brussel Zaventem en einde van uw Incentive Reis India.

Prijs

Op aanvraag