Archeon Travel

Corsica

 

Omschrijving

11 dagen (10 nachten)

selfdrive corsica

Programma

Dag 1: Brussel – Ajaccio – Piana

Vlucht naar Ajaccio, waar u uw huurauto afhaalt en richting Piana rijdt. Via de mooie Golf van Liscia naar Cargèse, met sterk Griekse tradities, en het schilderachtige Piana. Mooie rit langs de ‘Calanques’ tot Porto. U overnacht in Capo Rosso een eenvoudig hotel met spectaculair uitzicht op de Calanques.

 

Dag 2: Piana – St. Florent

Na een ontbijt vertrekt u richting St. Florent, waar u de rest van de dag vrij heeft om te genieten van de faciliteiten van uw hotel of het dorpje te verkennen. Overnachting Hotel La Dimora.

 

Dag 3: St. Florent

Vandaag kan u vertoeven op een van de stranden van St. Florent en de prachtige onderwaterwereld van de middellandse zee verkennen, of u kan een ‘Tour du vin’ maken en een paar van de vele wijngaarden in de buurt bezoeken.  Overnachting Hotel La Dimora.

Dag 4: St. Florent – Porto Vecchio

Na het ontbijt vertrekt u naar Porto Vecchio waar u de rest van de dag vrij heeft, overnachting in hotel La Costa Salina.

 

 

Dag 5-7: Porto Vecchio

Het is heerlijk toeven aan de mooiste stranden van Corsica: Palombaggia, Santa Giulia, Rondinara – een schelpvormige baai met prachtig zeegroen water. Zeer aantrekkelijk voor bergliefhebbers: de grillige toppen van de ‘Aiguilles de Bavella’, een van de meest opwindende landschappen van Corsica. Overnachting in hotel La Costa Salina.

Dag 8: Porto Vecchio – Ajaccio

Vandaag vertrekt u richting Ajaccio, waar u de rest van de dag vrij heeft om te ontspannen of zelf de stad al te verkennen. Overnachting in Radisson Blu.

 

Dag 9-10: Ajaccio

Kennismaking met deze typisch mediterrane stad, geboortestad van Napoleon Bonaparte en vereeuwigd door Tino Rossi. In de namiddag mag een rit langs de kustweg richting Iles Sanguinaires niet op uw programma ontbreken. Overnachting in Radisson Blu.

Dag 11: Ajaccio – Brussel

Afleveren huurwagen en terugvlucht.

Prijs

Op aanvraag