Wie zijn wij?

Deze website geeft u voornamelijk een weergave van ons reisaanbod. Maar wie zijn wij? Wie zit er acher Archeon Travel? Sta ons toe, ons even aan u voor te stellen...

Archeon Travel werd in 1993 opgestart als een éénmanszaak, in een historisch gebouw in het centrum van Wolvertem. Naarmate de jaren voorbij gingen, groeide het klantenbestand gestaag verder en ontpopte dit oorspronkelijk kleine zaakje zich tot een groot succes. Aangezien de toenmalige locatie de verdere groei van het kantoor in de weg stond, verhuisde Archeon Travel in 2000 naar de Stationstraat nr. 1, enkele huizen verderop schuin tegenover het gemeentehuis.

Sindsdien is Archeon Travel blijven groeien en telt het ondertussen vier reisdeskundigen die ter uwer beschikking staan. Allen uiterst enthousiast om u steevast het beste reisadvies te verschaffen en u de mooiste droomreizen te laten ervaren. Door hun gebundelde motivatie en doorzettingsvermogen, blijft het succes van Archeon Travel in stijgende lijn evolueren. Archeon Travel staat immers garant voor haar gespecialiseerde en persoonlijke dienstverlening. U vraagt en wij bezorgen u met plezier uw op maat gemaakte reis, op basis van al uw specifieke wensen en voorkeuren. Onbezorgd reizen, het begint bij ons!